Tapahtumat

Työkaluja keholle ja mielelle, myös vierailevien ohjaajien tähdittäminä.

Aktivoi voimasi -tunti
 
5 tuntia kehon aktivoimista

Tilaa itsellesi kotiin 5 tuntia kehon harjoituksia jotka:
 - aktivoivat lihaskalvoja voimansiirtoon
- vahvistavat syviä lihaksia
- purkavat lihasepätasapainoa
- kehittävät liikehallintaa
- rentouttavat kehoa ja mieltä
- hoitavat selkää ja niskahartiaseutua

LUONNOLLISESTI KEHOSSA –tunnit
 
25.5.2020 alkaen

Tule mukaan korona-vapaalle kehonhuoltotunnille, joita toteutetaan viikottain luonnollisesti luonnossa, ulkona, turvavälit huomioiden. Halukkaille Rentovillan puolesta kasvosuoja (1€/hlö).

 

Tarjolla Footbic:iä, FasciaMethodia, joogaa, pilatesta, kuminauhajumppaa ja kahvakuulaa (tuo oma kahvakuula). Jokaisen Jaanan ohjauksen jälkeen on mahdollista jäädä tekemään 10 min. TRE-stressinpurkuharjoitus (TRE-peruskurssin käyneille).

Rakas kehoni -ilta 
 
Nallikari
10.6.2020

Uuden alku alkaa hengityksestä. Kaikki vastaukset löytyvät sinusta. Tule tutustumaan omaan ihmeelliseen kehoon ja mieleen joogan, jalkapohjien ja rentoutumisen kautta. 

TRE-stressinpurkukurssit
Nallikari
17.6. ja 20.7.2020

Päästä irti pitkäaikaisesta työstressistä ja kovasta treenistä aiheutuneesta jännityksestä. Palaudu ja rentoudu. Ole taas läsnä ja oivalla oleellinen. Paranna ongelmanratkaisukykyä ja luo uusia hermoyhteyksiä.

Aistit, mieli ja jooga
 
Nallikari
25.6.2020

Fyysinen harjoittelu vapauttaa mielen.  Kehomme ja mielemme on yhtä. 

Tule kuulemaan, kokemaan ja näkemään kehosi historiankirja chakrajoogan näkökulmasta. 

 Saat uusia työkaluja kohdella itseäsi rakentavalla tavalla.

Lisää myönteisiä tunnetiloja, optimismia ja meditaatiohetkiä.

Afterwork -ilta
Nallikari
10.7.2020

Tule  vaikka suoraan töistä rentoutumisen ja palautumisen maistiaisiin Edeniin. Tarjolla ihania special -tarjouksia, esim. miniretriitteihin kaksi yhden hinnalla.

Kuulet myös uusista retriiteistä ja hyvinvointipäivistä. Kokeile näytetunteja Rentovillan ohjauksista ja luennoista. Smoothieta iltapalaksi.

Yksilövalmennukset ja pienryhmät

TRE-yksilöohjaus
tai pienryhmä-
valmennus

Tule löytämään uudestaan itsestäsi kehon kyky päästää irti jännityksistä ja stressistä. TRE-menetelmä sopii hyvin palauttavaksi työkaluksi pitkäaikaiseen työstressiin sekä kovaan fyysiseen treeniin. 

Palautumisen
pienryhmä

Haluatko mentaalista kirkkautta, saada uusia voimaannuttavia rutiineja, lisätä ymmärrystä omasta kehosta ja mielestä? Haluatko keskittyä paremmin ja parantaa sosiaalista suorituskykyäsi. 

 

Jos haluat vielä löytää merkityksen elämällesi ja työkaluja toteuttaa sitä mitä haluat, tule Palautumisen pienryhmään, jonka sisältö perustuu Harri Gustafsbergin kehittämään Stressinhallinta-valmennukseen sekä keskittymistä parantavaan muistijoogaan ja lihaskalvojen avauksiin. 

 

Kokeilemalla erilaisia palautumisen työkaluja löydät itsellesi sopivimman tavan kehittää mentaalista hyvinvointiasi yhdessä lempeiden liikuntahetkien kanssa. 

Valjasta sisäinen voimasi Yksilövalmennus

Kaikki voima löytyy sinun sisältäsi. Valjastamme voiman yhdessä käyttöösi. Yhdessä onnistumme. 

Ratkaisuja kehosi kehitykseen

Kartoita oman kehosi vahvuudet ja kehityskohteet. Tilaa itsellesi tai yhdessä ystäväsi kanssa ProMethod-kehon kartoitus ja kartoituksen perusteella tehty FasciaMethod-ohjelma (lihaskalvot huomiova liikkuvuusohjelma) sekä pallohierontaohjeet. 

RENTOUTUSVALMENNUS
​(3 tapaamista)

Rentoutuneena oivallat mitä haluat elämääsi, mistä olet valmis luopumaan, mitkä asiat tuottavat sinulle iloa ja mikä on oikeasti tärkeää. Rentoutuneena ongelmanratkaisukyky paranee, ajatukset selkiytyvät,
vuorovaikutustaidot paranevat ja kärsivällisyys sekä läsnäolokyky lisääntyvät.

© 2017 by RentoVilla

  • White Facebook Icon

+358 40 538 6905

jaana@rentovilla.fi

Oulu, Finland

  • Black Facebook Icon