top of page
pilatesoulu.jpg

Kaupungista korpeen -miniretriitti
Oulu
4.6.2023


 

Äitien ja tyttärien (tai ystävien) yhteinen kaupunkiminiretriitti Oulussa.
Tutustumme kehomme näkyvimpiin lihaksiin, kasvoihin ja vahvistamme kehomme syvimpiä lihaksia laitepilateksessa.

Päivä aloitetaan kaupungilta:
Pilateksen tavoitteena on vahva, hyvinvoiva keho, joka pysyy terveenä pitkään. Laitepilates sopii hyvin myös aloittelevalle liikkujalle. Reformeriharjoittelu tehoaa niin kehon heikkoihin lihaksiin kuin vartalon ikäviin lihasjumeihinkin.

Jatketaan Korvessa:
Tarjolla ihanaa kasvojoogaa, kasvohierontaa ja hauskoja mindfulness -harjoitteita ulkona puutarhassa ja Mielen majassa sekä rentojoogaa.

Kasvojoogalla on suoranaisia terveysvaikutuksia. Säännöllisen harjoittelun avulla voi päästä eroon hampaiden narskuttelusta ja jopa kuorsauksesta. Painovoima vetää kasvonpiirteitämme vuosien mittaan alaspäin. Monilla se iskee erityisesti silmäluomiin, leukalinjaan sekä poskiin. Kasvojooga on vastaisku painovoimalle.
Myös vagushermo (lepohermoston pääkytkin) aktivoituu kasvojoogassa. Harjoitukset parantavat kasvojen alueen verenkiertoa.
Kasvojooga kohottaa siis kasvoja, oikaisee juonteita ja muuttaa ilmeen positiivisemmaksi.
Käytössämme on myös Luonkos-kosmetiikkaa https://luonkos.fi/ jonka avulla opimme uuden kasvohieronnan jota on helppo toteuttaa arjessa aamu-ja iltatoimien ohessa.

Ohjelma on runsas. Valitse mieluisimmat osiot, nauti päivästä ja rennosta seurasta.

OHJELMA SU 4.6.

10.00-11.15 Tervetuloa. Tutustumista Laitepilatekseen Pilates Oulun tiloissa kaupungilla https://pilatesoulu.com/index.html / Tarja

 

11.15-13.00 Omat lounaat (omakustanteinen) Voidaan mennä yhdessäkin samaan paikkaan. Jaana ehdottelee paikkoja...

 

SIIRTYMINEN KORPEEN, os. Välikyläntie 131:

13.30-14.30 Kasvojooga ja kasvohieronta Oulun Korvenkylässä Rentovillan Palautumisen studiolla, Välikyläntie 131 (autolla menee reilu 10 min.) Kimppakyytejä tarjolla. / Jaana

14.30-15.30 Puutarhatyöpaja studion puutarhassa / Minna

15.45- 16.30 Suklaameditaatio sekä päiväkahvit ja jäätelöt Mielen majassa takapihalla. Rentovilla tarjoaa.

 

16.30- 17.30 Rentojooga makuulla ja äänimaljarentoutus / Jaana
- saa nukahtaa

 

18.00-19.00 Tutustuminen studion lähellä olevaan Kukkapuutarhaan: Kukkiva Kunnas

 

Nuku ulkona:
Yöksi voi jäädä veloituksetta Rentovillan studion takapihalle tai voi tulla jo lauantai-iltana. Oma teltta tai riippumatto mukaan. Omaa aamupalaa ja kahvia voi keitellä studion alakerrassa jossa on myös peseytymistilat ja vessa (käytössä läpi yön). Takapihan puutarha on keskeneräinen, siksi majoitus ilmaista.

 

Ohjaajat: Ohjaajat: Tarja Suoninen, (Pilates Oulu), pilatesohjaaja + Jaana Heiskanen, joogaohjaaja, Minna Kuusisto, puutarhuri

 

Päivän hinta: 79e / hlö. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä.
Maksaa voi myös työnantajan liikuntatuella.

​​

JOS ET PÄÄSEKÄÄN KURSSILLE voit käyttää kurssimaksun jollekin toiselle Rentovillan järjestämälle retriitille tai kurssille. Lipun voi myös luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

bottom of page